Правят се грешки и аз съм убеден, че те няма

...
Правят се грешки и аз съм убеден, че те няма
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Президентът не уважава парламентаризма и не работи за доброто на нацията



Правят се неточности и аз съм уверен, че те няма да се повтарят. През последните дни имаше доста нерви и опълчване с Българска социалистическа партия. Времето ще ни отрезви, тъй като има доста работа, която би трябвало да се свърши. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във връзка репликата на Антон Тодоров по отношение на публицист.

Цветанов увери, че в никакъв случай по никакъв мотив не са си помисляли да се вършат сходни изявления и да има такова отношение към медиите. „ Силата на демокрацията е да можем да отговаряме на всевъзможни въпроси. Разграничихме се през днешния ден от позицията на наш национален визиите. Той се извини. Антон Тодоров претърпя доста тежки моменти в последните дни. Нервите не му устояха. Аз се оправдавам от името на цялата парламентарна група, само че въпреки всичко би трябвало да можем да прощаваме и всеки един да извлича поука и да не повтаря грешките си. Антон Тодоров е депутат и ще продължи да бъде “.

Цветан Цветанов уточни, че по време на 10-годишното битие на Комисията по досиетата се е направило доста. „ Масивите от документи бяха проучени. Сега се питаме кой и за какво желае да се закрие тази комисия. Ще създадем социална полемика по тематиката и хората ще решат дали това да се случи “.

„ Нито една партия не е застрахована от кавги. ГЕРБ е доста огромна партия. Знаем, че когато има проблем, той би трябвало незабавно да бъде изчистен. Важно е да се каже, че когато влизаме в студио не би трябвало да насочваме клюки и да претопляме кавги. Хората са тези, които избират тези, които би трябвало да ръководят. Огромният проблем през днешния ден е, че опозицията желае да влезе в една изразителност, която да урони престижа на институциите преди европредседателството ни. Аз също нося документи, само че няма да покажа разкритията в тях, тъй като ще покажа по какъв начин да се държим като европейски политици. Нужно е да се гради добър имидж на страната ни, а не кавги “, акцентира Цветанов.

Според ръководителят на ПГ на ГЕРБ, в случай че се върви по този метод ще се придвижи напрежението освен в Народното събрание, а и в дребните общини. „ Ако се върви по този начин ще се измести професионализма. Трябва да отчитаме професионалната самодейност и дали се покрива добра законодателна активност. Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила дава отговор и на двете условия. Това, която се случи в Хасково е укоримо от позиция на публичната непоносимост “.

„ Проблемът за водачеството не стои на дневен ред в ГЕРБ “, акцентира Цветанов. „ Усещането за очерняне беше обидно за парламентаризма и човешкото достолепие. Ако има отговорен, сезирани ли бяха способените институции - не. Няма нарушаване. Аз би трябвало да подсигурявам сплотеността на групата и тя се сплоти в отбрана на Делян Добрев “.

Според Цветан Цветанов тук има друга цел и тя скоро ще излезе нескрито. „ Днес народен представител от ПГ на Българска социалистическа партия изиска референдум за излизане на страната ни от Европейски Съюз “, даде образец той.

"В ГЕРБ постоянно е имало разнообразни отзиви, само че постоянно сме стигали до консенсус ", сподели Цветанов.

„ Атаката от Българска социалистическа партия е координирана с президента “, счита Цветанов. „ Той не показва положително отношение към законотворците. Всеки има персонално мнение, само че би трябвало да се управлява от законите и да почита институциите. Президентът би трябвало да е обединител на нацията. Той насочва обиди, а това е неприемливо. Той не почита парламентаризма и не работи за положителното на нацията “, акцентира Цветанов. "Въпреки това няма да желаеме импийчмънт ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР