Православният монах Тадей обяснява как Господ е показал да се

...
Православният монах Тадей обяснява как Господ е показал да се
Коментари Харесай

Православен монах: Господ е намерил начин за лечение на рак – ето как

Православният духовник Тадей изяснява по какъв начин Господ е посочил да се лекува рак с природосъобразни средства.
Съветите са извънредно потребни. Според старецът Тадей, който цитира Господ, ракът се внася в организма посредством храната. Затова посредством храна той би трябвало да бъде лекуван. Но самото лекуване на рак протича редом, разбра 365novini.
От една страна болният би трябвало да пости. Да се изповядва пред православен духовник. Да се причестява постоянно и да върви на черква. Да не пропуща литургиите в храма. Да съблюдава 10-те Божии заповеди.

От друга страна би трябвало да спре потреблението на месо.
Самото лекуване на рак е допустимо, с помощта на витамин В17, наименуван още амигдалин.Този витамин се намира в ядките на кайсиите. Болните от рак в начален етап би трябвало да ядат по 20 ядки от кайсии всеки ден. Болните в напреднал етап би трябвало да одобряват по 80 ядки на ден. Хора, които нямат рак, могат да изяждат по 10 ядки от кайсии на ден като профилактика, само че те също би трябвало да лимитират потреблението на месо.

Болните от рак би трябвало да пият единствено изворна вода.

Раково болните не би трябвало да пият вода от чешмата, тъй като е хлорирана. Дори да не ядат месо, само че в случай че пият чешмяна вода, хората с рак не могат да оздравеят. Месото бива два типа – бяло и алено. Дори пилешкото месо спада към аленото. Червеното месо не е потребно.

Към бялото месо спада рибата. Месото на рибата е извънредно потребно. В предишното месото на животните е било чисто, по тази причина не е било нездравословно за здравето. Днес месото е мощно отровено от разнообразни химикали, по тази причина не би трябвало да се употребява, споделя старецът Тадей. Замразената храна от фризера също е нездравословна.

Но изключително рискова е за болните от рак.

Храната, която е била в хладилника 3 дни, към този момент е станала рискова. За да се яде, би трябвало да бъде претоплена, само че без да завира. Болните от рак би трябвало да си вършат клизма с хладка вода. Хладката вода прониква чак до стомаха и почиства отровите на открито.

Инфо: КОЧ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР