Православната църква чества свещеномъченик Антим Никомидийски. Антим е гръцко име,

...
Православната църква чества свещеномъченик Антим Никомидийски. Антим е гръцко име,
Коментари Харесай

Прекрасно име празнува днес за мъченик, посечен с меч

Православната черква празнува свещеномъченик Антим Никомидийски. Антим е гръцко име, което значи съперник.

Св. Антим се родил в гр. Никомидия и получил християнско образование. Бил човек с високи добродетели, преклонен и изпълнен с обич към Бога и ближните си. Затова бил определен за свещеник на града.

По време на гоненията св. Антим се отдръпнал в едно село и оттова управлявал епархията си. По заповед на император Максимиан бил посечен с меч пред очите на християните.

Името на всеки човек е заредено с избрана сила, която малко или доста оформя характера и ориста му.

Според хората, които същински имат вяра в такива неща, даже единствено първата писмен знак може да ни ориентира какво да чакаме от обекта на ползите си.

Ако името на обичания ви стартира с „ А “:

Този мъж е буен и доста добър ухажор. Той е упорит, безрезервен и знае по какъв начин да преследва задачите си. Внимавайте само да не ограничавате свободата му и ще се радвате на доста пълноценна връзка с него.

Значение на буквите в името : АНТИМ

А знак за нещо ново, начало в най-широкия смисъл, а също възобновяване, възобновление. Отлично се съчетава с другите звукове, не основава компликации при произнасянето. Буквата "А " в името на индивида му внушава жизненост, придава му сили за битка с компликациите.

Н се свързва с митинг, вътрешна настройка да приема всичко протичащо се сериозно, умеене да "филтрира " получената информация, да отхвърля второстепенното и да оставя единствено основното. "Н " приказва за огромна работоспособност и по едно и също време с това за омерзение към безполезната работа.

Този тон не нервира близките, само че с подобен човек би трябвало дълго да се дискутира на всяка една тематика. Такива хора постоянно имат свое мнение което отстояват до край.

Т приказва за сензитивна, креативен талантлива натура, с добре развита вътрешен глас, само че и много надменна и амбициозна. Името с писмен знак "Т " прави индивида злорад и отмъстителен, тези хора не могат да търпят конкуренция.

При дамите тази писмен знак внушава убеденост в неотразимостта на личния им сексапил и постоянно ги трансформира в кокетки. Когато произнасяме звука "Т ", ние като че ли се натъкваме на невидима стена. У доста хора това провокира неприятно чувство.

И в името демонстрира изисканост, сантименталност, прочувственост. Известна студенина и нерешителност, която се крие в тази писмен знак, пречи на лесното взимане на решения и забавя реакциите.

"И " придава на характера дипломатичност като защитна реакция на грубостта и натиска. На съзнанието този тон работи умиротворяващо и без неспокойствие.

М е грижовност, подготвеност за помощ, срамежливост и мекост. Алчността е най-разпространеният недостатък, на който е подложен индивидът с писмен знак "М " в името. Само откакто подтисне в себе си устрема да натрупа, той ще може да осъществя богатия си нравствен капацитет. Звукът "М " в името се възприема позитивно.
Имен ден чества Антим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР