Правосъдният министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на

...
Правосъдният министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на
Коментари Харесай

Цачева се срещна с председателя на Комисията за контрол на специалните служби в Баварския Ландтаг

Правосъдният министър Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила се срещна с ръководителя на Комисията за надзор на специфичните служби в Баварския Ландтаг Юрген Хайке и съветника в Баварското министерство на правораздаването Хелмут Палдер, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Тримата кардинално са се договорили за продължение и задълбочаване на двустранното съдействие сред България и Бавария, и по-специално за определяне на засилено взаимоотношение и обмяна на опит сред българското министерство на правораздаването и баварското. По време на диалозите министър Цачева е показала пред баварските посетители краткосрочните и средносрочните цели, които стоят в дневния ред на министерството. Министърът е изтъкнала усилената работа по Актуализираната тактика за продължение на правосъдната промяна, както и стъпките, които страната ни подхваща по рекомендациите от отчета на Европейска комисия за напредъка на България.

По време на срещата е било очебийно високото равнище на съдействие сред правосъдните органи на България и Бавария. "Вярвам, че измежду основните фактори за това са инструментите на Европейския съюз, въвеждащи правилата на директния контакт и взаимното признание на правосъдни актове, които освен че улесняват връзката сред правосъдните органи, само че и способстват за повишение на доверието сред тях ", е споделила министър Цачева.

Цачева е показала пред гостите и кои ще са главните цели в региона "Правосъдие " по време на идното Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР