Правосъдният министър Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни

...
Правосъдният министър Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни
Коментари Харесай

Данаил Кирилов състави работна група, която да предложи правна рамка за дейността на колекторски дружества и финансови институции

Правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. e съставил работна група, която да предложи правна рамка за активността на така наречен колекторски сдружения, на кредитодателите, осъществяващи активност отвън регулациите на Българската национална банка, и на сдруженията за даване на бързи заеми, оповестяват от Министерство на правораздаването.

Припомняме, че омбудсманът Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент настоя за незабавни ограничения в отбрана на жителите от компании за бързи заеми, колектори и ЧСИ. Тя уточни, че броят на недоволствата от жители е повишен по време на изключителното състояние.

Данаил Кирилов: Ако кабинетът афишира изключителна епидемиологична конюнктура, ограниченията ще се бавят

За взрив нa нeпoгaceнитe крeдити и зaдължeния прeз cлeдвaщитe мeceц предизвестиха oт Acoциaциятa зa зaщитa нa пoтрeбитeлитe. Тe призoвaвaт дa ce взeмaт мeрки, кoитo дa кoнтрoлирaт кoлeктoрcкитe компании и дa нe пoзвoлявaт грaждaнитe дa бъдaт пoдвeждaни и тoрмoзeни зaрaди зaдължeниятa cи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР