Правосъдният министър Атанас Славов заяви, че ще инициира дисциплинарни производства

...
Правосъдният министър Атанас Славов заяви, че ще инициира дисциплинарни производства
Коментари Харесай

Правосъдният министър отвърна на Гешев: Има да обяснява много неща

Правосъдният министър Атанас Славов съобщи, че ще инициира дисциплинарни производства против магистрати, за които се потвърди, че са посещавали клуб „ SS ". Това е заведението, обвързвано с убития Мартин Божанов. Пред публицисти Славов сподели още, че визитата на подобен вид заведения е и етичен въпрос от страна на магистратите.

Мартин Божанов беше погубен в София на 31 януари, осведоми Българска телеграфна агенция. На 7 януари от прокуратурата влязоха в частен клуб " SS " в столичния квартал " Гео Милев ", свързван с Мартин Божанов.

По време на обиските са конфискувани разнообразни материални носители и компютри.
Колкото до позицията на някогашния основен прокурор Иван Гешев, който съобщи, че ще съди Славов за клюка, правосъдният министър разяснява, че Гешев има да изяснява още доста неща.

" Както дадох обещание, считам да осъждам всички лъжци ", съобщи Гешев. " Яростната медийна офанзива против " Граждански блок " и мен персонално значи, че политическият отпадък се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в пандиза, където му е мястото. ", добавя той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР