Правоохранителните органи през годините не са си свършили работата ,

...
Правоохранителните органи през годините не са си свършили работата ,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не съм аз политическият лидер, подкупван от Божков

Правоохранителните органи през годините не са си свършили работата, с цел да получаваме извън такива наказания.

Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на наложените през вчерашния ден наказания по закона „ Магнитски “ от Министерството на финансите на Съединени американски щати против Васил Крумов Божков, Делян Славчев Пеевски и Илко Димитров Желязков.



Лидерът на левицата прикани основния прокурор Иван Гешев да стартира следствие на посочените случаи за корупция.

„ Този сигнал не е единствено антикорупционен, който ни се изпращат, той е и политически, тъй като за всички ни е ясно, че такива обвързаности и корупционни схеми.

Тя беше безапелационна, споменаваният от Съединени американски щати водач, взимал подкупи от Божков – не е тя. не могат да станат без политическа защита. Истинското следствие би трябвало да стигне до дъно. Да се покажат политическите сили и фактори, които сътвориха и поддържаха през годините този модел “, разяснява Нинова.
Снимка: Ладислав Цветков
„ Не можем да гадаем, това е работа на прокуратурата да обясни кой е този човек и да стартира следствие. Допускам, че ще има резултат върху изборите, изключително в случай че не спрем дотук “, добави тя.

Нинова сподели още, че с тези наказания Съединени американски щати дават знак на България, че би трябвало да си свършат работата и да стигнат до политическия чадър, който през годините е покровителствал този модел на корупция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР