„Право на президента е да издаде указ за насрочване на

...
„Право на президента е да издаде указ за насрочване на
Коментари Харесай

Марешки: Вероятно целта на президента е само твърдите ядра да отидат на избори

„ Право на президента е да издаде декрет за насрочване на парламентарните избори. Това обаче не би трябвало да става без ситуацията да бъде преценена вярно. Не би трябвало да има политически дебелоглав, а всичко да е сметнато и да бъде в интерес на народа. Вероятно задачата на президента Румен Радев е единствено твърдите ядра да отидат на избори “. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България “ по Нова телевизия водачът на "Воля " Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Според него избори в края на март значат предизборна акция през февруари и март, които не са месеци, в които хората биха взели участие.

„ В този интервал е доста студено и никой няма да си направи труда да излезе и да подаде гласа си. Това неизбежно ще донесе до доста ниска изборна интензивност. Примери за това могат да бъдат дадени и от прилежаща Румъния “, сподели Марешки.

Според водача на "Воля " тези два месеца са в период по закон и те са в границите на мандата. „ Именно внушението, че този период е повече е рисково “, споделя той.

Той прибавя, че в изборния развой са ангажирани сред 60 и 70 хиляди души.

„ Представете си едни секции, които мъчно се отопляват и не могат да се проветряват. Ако това се случи през май – прозорците могат да бъдат отворени и да не се провокира взрив на инфектираните “, споделя Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР