Право на Корнелия Нинова е да разпространява неверни твърдения, а

...
Право на Корнелия Нинова е да разпространява неверни твърдения, а
Коментари Харесай

Петър Витанов, ПЕС/БСП: Има надежда за нова партия

Право на Корнелия Нинова е да популяризира погрешни изказвания, а точно, че сме дали своят вот за даването на оръжия. Това идва от човек, който като стопански министър в едно държавно управление направи рекорден експорт за оръжия към Украйна. Ние в никакъв случай не сме дали своят вот " за " даването на оръжие за Украйна.

Това сподели евродепутатът от ПЕС/БСП Петър Витанов по Euronews Bulgaria.

Още ми е рано да ви кажа дали ще се кандидатирам за нов мандат за евродепутат, само че мога да кажа, че няма по какъв начин да се съглася да бъда номиран за подобен от настоящето управление на Българска социалистическа партия. Имам достолепие. Залогът би трябвало да е по-голям от това да се цели в едно евродепутатско място за всички, които са в политиката.

Не са ми предложили да съм водач на нова групировка. Комитетът, който се бори за това да не се трансформира датата на националния ни празник даде вяра на хората, че ще се случи нещо такова. Този ИК не си е поставял за цел да има идната стъпка. Но има такива упования, да. Президентът се обособи като единствения обект на офанзиви от сглобката. Движение за права и свободи постоянно е имало избрана роля в българската политика.

Имаше предварителна спогодба за избора на новите съдии в Конституционен съд. Те не се съобразиха с тълкуването на Конституционен съд. Залагат административна политическа рецесия след 7 година Загърбиха и морала. За мен напълно беше опорочена процедурата по избора на нови съдии за Конституционен съд.

Президентът най-малко не е излъгал своите милиони гласоподаватели. Хората от тази сглобка излъгаха своите гласоподаватели, тъй като в предизборната акция те оповестиха, че ще се борят едни против други. Сега виждаме болшинство, което ние не помним от десетилетия - 170 души.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР