Право българско хоро поведоха заместник-кметът Георги Титюков и кметът на

...
Право българско хоро поведоха заместник-кметът Георги Титюков и кметът на
Коментари Харесай

82-годишен пловдивчанин показа на по-младите как се танцува туист

Право българско хоро поведоха заместник-кметът Георги Титюков и кметът на регион "Северен " дружно с хора от пенсионерски клуб на улица "Гонда вода ". Поводът е утрешният 8 март, Международният ден на дамата. С доста музика, песни, танци и ведра конюнктура възрастните се събраха да отбележат празника. 
В тържеството се включиха Веселина Ботева, шеф дирекция "Социална политика " и заместник-кметовете Лариса Кътова и Красимир Асенов. По случая на всяка една дама персонално Ральо Ралев сервира красиво пролетно лале и насочи привет, а за признателност беше поканен на танц.
"Бъдете здрави и все по този начин дейни ", им пожела пък Георги Титюков и сервира уважението на кмета Иван Тотев. С огромно предпочитание на танците се включи и 82-годишен член на клуба, който сподели на по-младите по какъв начин да се оправят с ритъма на туиста.
"Сърцето ми танцува, като Ви виждам ", показа стара жена, трогната от празника и красивите български песни, които бяха подготвили уредниците.
Вече няколко години Община Пловдив и районната администрация на "Северен " поддържа и откликва на потребностите на хората от пенсионерския клуб, който наброява над 90 члена.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР