Правнукът на легендарния Георги Парцалев - Вилиан Георгиев, най-вероятно ще

...
Правнукът на легендарния Георги Парцалев - Вилиан Георгиев, най-вероятно ще
Коментари Харесай

Вилиан – правнукът на легендарния Георги Парцалев, е орисан да тръгне по стъпките на дядо си

Правнукът на именития Георги Парцалев - Вилиан Георгиев, най-вероятно ще стане артист като него.

Така предвижда пред " Телеграф " майка му Цветелина Парцалева - Георгиева.

Тя е една от останалите трима живи наследници от рода в Левски - с изключение на нея са татко й Стефан, който е племенник на звездата от " С деца на море “, " Тримата от запаса “ и още куп други незабравими кино класики, както и още един братовчед на към 50 година

Вилиан е роден на същата дата, на която и фамозният му прародител - 16 юни. " Не знам дали е съвпадане, или по този начин е трябвало да стане. Но виждам към този момент неговата артистичност - доста е добър в преструвките, по тази причина бих го насърчила да стане артист. Като всяко момче е див. Не го укривам, само че за мен това са персонални неща и по тази причина не споделям доста за него в обществените мрежи “, сподели Цвети.

Тя е направила две тържества за рождения му ден преди месец - едното за най-близките другари, а другото - за неговите другарчета от детската градина във Велико Търново, където живее фамилията. " Партито беше тематично, имаше торта с неговия обичан воин, само че той повече се радваше на приятелите си. Всички си потеглиха удовлетворени, нямаше ядосани “, добави майката.

Право

Макар да е родена след неговата кончина, като дребна е мислила да си смени семейството поради подигравките на другите деца. Но в този момент се радва, че не го е направила и с горделивост носи името на обичания артист. Сбъднала е фантазията си да учи право - семестриално към този момент е приключила във Великотърновския университет, единствено държавните изпити са й останали да си вземе, с цел да може да каже, че към този момент е пълновръстен правист.

След раждането на сина си е изкарала курсове за козметичка и сега прави мигли и вежди в салон под Царевец. " Не знам по какъв начин ще се завърти колелото и в коя от двете направления ще поема “, изясни проектите за бъдещето Парцалева. Със брачна половинка й Анатоли са ученическа обич.

Той се занимава с обработка на митнически действия в Горна Оряховица. Сега двамата гласят стратегиите си, с цел да могат да заведат дребния Вилиан на море.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР