Правнучката на Тодор Живков Андреа Стефанова е прихванала от нрава

...
Правнучката на Тодор Живков Андреа Стефанова е прихванала от нрава
Коментари Харесай

Правнучката на Тодор Живков пръска сексапил по пищно барабанче!

Правнучката на Тодор Живков Андреа Стефанова е прихванала от нрава и държанието на родните плеймейтки, откогато живее в България. 23-годишната хубавица не помни срам и захвърли облекла и все по-често театралничи полугола пред обектива.
Андреа към този момент се радва на първите горещи дни на родното Черноморие и непрекъснато се снима по бански, наложително акцентирайки върху задните си елементи.

Щерката на Жени Живкова даже усърдно крие лицето си, с цел да може да изпъкне само изкусителната й фигура. Горещите фрагменти провокират много одобрителни мнения от страна на мощния пол, чиито представители подканват Андреа да качва още такива фотоси в обществените мрежи.



Скандалното държание, което несъмнено не отива на наследничка на политически водач, е изненадващо за Стефанова, защото до момента тя постоянно се е старала да се държи на равнище, написа „ Галерия “.

Нито тя, нито сестра й Людмила в миналото са се забърквали в каквито и да е кавги, с цел да не петнят семейството Живкови. Вероятно голите фотоси са опит русокоската да смъква момчетата и несъмнено ѝ се получава.



Според слуховете има дълготраен другар на име Георги, с който възнамерявали да се оженят. Но последните горещи фрагменти на Андреа обаче може би са доказателството, че са се разделили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР