Правнучката на Тодор Живков – Андреа Стефанова, за пръв път

...
Правнучката на Тодор Живков – Андреа Стефанова, за пръв път
Коментари Харесай

Правнучката на Тодор Живков стяга сватба

Правнучката на Тодор Живков – Андреа Стефанова, за пръв път сподели, че има сериозен мъж до себе си и проектите за женитба в младата двойка са на дневен ред. По-малката от двете щерки на Жени Живкова е неразделна с новия си обичан, чието име пази в безспорна загадка. Двамата обаче постоянно могат да бъдат видяни из настоящите софийски заведения за хранене и заведения, както и по всемирски празненства.

Андреа е наследила афинитета на майка си към модата и оказва помощ безрезервно за развиването на марката и бутика на Жени. Преди години хубавицата, която има данни за менекенка, даже показа своя лична сбирка с елегантни дрехи на изтънчено ревю в София.

След като приключи фешън дизайн в влиятелния институт " Марангони “ в Италия, Андреа се върна в България и потегли по стъпките на своята майка. Именно по нейна концепция стилната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и почнала да се развива и в обществените мрежи.

Наскоро хубавицата е сменила фрапантно визията си и от русокоска е минала в тима на брюнетките. Двете със сестра ѝ Людмила са близки, само че ги разделят хиляди километри. По-голямата правнучка на Тато и първородната щерка на дизайнерката също е щастливо обвързана с брокер на първокласни недвижими парцели. Двамата споделят общо занимание – пътешествията. Людмила, кръстена на именитата си баба, е космополитна натура и през годините е обитавала в доста разнообразни страни за разлика от по-малката си сестра, която избра да се откри в родината.

Висшето си обучение Люси приключи в Америка. Наследничката на някогашния Първи се дипломира като интериорен дизайнер след образование в елитния частен институт " Прат “, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, тя остана известно време в Съединени американски щати, само че след това реши да прави кариера в Европа. Вече много години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а все още е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите компании за архитектура и интериор в Обединеното кралство.

Макар да се е устроила във Англия, Людмила постоянно се прибира и в родината, с цел да вижда фамилията си, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР