Правните представители на Илон Мъск заявиха по-рано тази седмица, че

...
Правните представители на Илон Мъск заявиха по-рано тази седмица, че
Коментари Харесай

Илон Мъск настоява за прекратяване на делото на стойност $258 милиарда, свързано с Dogecoin

Правните представители на Илон Мъск обявиха по-рано тази седмица, че продължаващият правосъден спор сред милиардера бизнесмен и група недоволни поддръжници на Dogecoin се е проточил безпричинно дълго.

В публично заявление до федералния съд в Ню Йорк правният екип на Мъск изиска отменяне на модифицираната тъжба на ищеца.

В отговор на тази позиция Алекс Шапиро, юристът, представляващ Илон Мъск, остро разкритикува последната тъжба, подадена от вложилите в Dogecoin, като я дефинира като образец за нападателна и враждебна правна тактичност, употребена от противната страна.

Шапиро съобщи :  

В този юридически спор, който в началото стартира през юни предходната година със зашеметяващото искане за обезщетение в размер на $258 милиарда, се твърди, че Мъск е взел участие в целенасочена поредност от дейности, наподобяващи пърформанс, манипулиране на пазара и търговия с вътрешна информация в областта на една от най-емблематичните меме монети на криптовалутата.

Въпреки това юридическият екип на Мъск твърди, че всички позитивни изказвания, които той правил за Dogecoin през годините, са просто израз на възторг и не дават съображение за правни дейности.

В неотдавнашна правна молба, подадена в понеделник, правните представители на Мъск настояват, че изразяването на поддръжка за дадена криптовалута или шерването на хумористично наличие, обвързвано с нея, е изцяло законно. В молбата се подлагаше на критика изменената тъжба, определяйки я като “ “.

Адвокатите на Илон Мъск подчертаха още, че показаните в желае изказвания са недостоверни заради това, че се основават на транзакции с Dogecoin от цифрови портфейли, които не могат да бъдат изрично свързани с Мъск или неговата компания Tesla.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР