Правната комисия в Народното събрание не успя да приеме окончателно

...
Правната комисия в Народното събрание не успя да приеме окончателно
Коментари Харесай

Правната комисия в НС не успя да приеме промените в НК

Правната комисия в Народното събрание не съумя да одобри дефинитивно измененията в Наказателния кодекс на днешното си съвещание. Измененията са свързани с по-тежки санкции при пътнотранспортни катастрофи след приложимост на алкохол или опиати.

Парламентарната правна комисия реши да продължи да преглежда на второ четене измененията в Наказателния кодекс на последващо съвещание. Днешното беше прекъснато след разисквания и гласоподаване единствено на няколко параграфа.

Днес комисията трябваше да гласоподава на второ четене оферти за промени в Наказателния кодекс, направени от няколко парламентарни групи и Министерски съвет. Те са свързани с разнообразни типове закононарушения като пътнотранспортните, битката с незаконната миграция и закононарушенията по ксенофобски, расистки подбуди и поради полова ориентировка.

Предложението да се приключи съвещанието пристигна от Радомир Чолаков (ГЕРБ-СДС) за още един път да се обсъдят в работна група предложенията за промени, с цел да може на идващото съвещание народните представители да одобряват или отхвърлят измененията по-бързо.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР