Правителството взе мерки за здравето на журналистите в Министерски съвет.

...
Правителството взе мерки за здравето на журналистите в Министерски съвет.
Коментари Харесай

Правителството взе мерки за здравето на журналистите в МС

Правителството взе ограничения за здравето на публицистите в Министерски съвет. До медиите бе публикувано известие с подхванатите ограничения:

Във връзка с въведеното изключително състояние в Република България от 13 март 2020 година и предвид на рекомендациите на Националния действен щаб за ограничение на скупчването на хора на едно място и обезпечаването на обществена отдалеченост на обществени места, Правителствената осведомителна работа организира диалог с генералния шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков. В разследване на диалога беше реализирано съглашение Българската национална телевизия да излъчва в действително време сигнал от всички брифинги в Министерския съвет и да дава този сигнал за свободно прилагане на всички останали медии в Република България посредством спътник и в HD формат. За представителите на интернет основаните медии Българска национална телевизия ще излъчва брифингите на уеб страницата си и стрийминг сигналът ще може да бъде прихващан от платформата на ЕВРОЛИНК. Освен това представителите на организациите ще могат да продължат да излъчват онлайн през телефони, а – на радиата през диктофони.

С разкриването на тази опция се обръщаме с предложение към всички представители на медиите да се обединим към модел на работа, при който на брифингите в Министерския съвет да идват единствено кореспонденти от всички медии, които да имат опция да задават своите въпроси към съответните представители на управляващите, които вземат участие в брифингите.

Правителствената осведомителна работа и публичната телевизия ще осигурим техническа опция за посочения модел на работа от на следващия ден – 17.03.2020 година Допълнително ще съобщим и нужните механически параметри.

Новината провокира утвърждение измежду публицистите. „ Браво! Дано и другите да се поучат от Вас! “, „ Браво, по този начин е вярно “, „ Много рационално решение! “, гасят част от мненията в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР