Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет,

...
Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Време е правителството да вземе своя еднопосочен билет

Правителството към този момент му е време да вземе своя еднопосочен билет, изрично съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. „Когато през вчерашния ден чух за визитата на Кирил Петков в Киев, в началото си помислих, че това още веднъж е лексикална неразбория и още веднъж Кирил Петков е имал поради нещо друго“, разяснява тя пред Българска национална телевизия оповестеното посещаване на българска държавна делегация в Киев.

„Замислих се, че в случай че цялата държавна делегация ще пътува до Киев, по-късно може да отиде и до Скопие, по-късно може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, измежду които „Джемкорп“, с която държавното управление подписа меморандум“, акцентира Атанасова.

Според нея има нулево справяне с всички рецесии и задания от страна на ръководещите.

Моряците какъв брой дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, с цел да ги прибере, за какво не отиде Кирил Петков, с цел да ги прибере, попита тя.

100 дни са изцяло задоволителни, с цел да схванат българите, че това държавно управление е най-слабото в историята на България, безапелационна е Атанасова. ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с министър председател Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да поддържа ръководещата коалиция, добави тя.

Според нея следим „партийно обладаване“ на постове и „разпределяне на баницата“.

Атанасова разяснява още, че в „Продължаваме промяната“ няма водачество, а Кирил Петков и Асен Василев са „двете страни на една монета“.

Фискалният запас удари дъното – 4,7 милиарда лв., добави тя.

Десислава Атанасова разяснява и тематиката дали България би трябвало да изпрати оръжия в Украйна: „Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали точно от евроатлантическата ориентировка и поддръжката за Европейски Съюз от нашите гласоподаватели. Правителството за следващ път показва своята беззащитност поради несъгласията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в Народното събрание да не е провокирало земетресения.“

Тя добави, че всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летните месеци се ремонтират пътища. „В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше Политическа партия. Пети месец. Кола е пропаднала в реката преди дни. А асфалтът нали не се ядеше“, попита Атанасова в отговор на въпроса по тематиката за рецесията с изплащането на парите за пътищата.“

Според нея най-малко половината от българските жители чакат нови избори, а във време на рецесии са нужни решения./Dnes.bg
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР