Правителството в Кито не обясни по какъв начин Асандж е

...
Правителството в Кито не обясни по какъв начин Асандж е
Коментари Харесай

Кошмарът Му Се Сбъдна! Скандалният Джулиан Асандж Изгуби Най-Милото Си! Преди Малко Службите Му Отрязаха

Правителството в Кито не изясни по какъв метод Асандж е нарушил уговорката си, стихотворец документално в края на 2017 година

Според Асошиейтед прес връзките на Асандж с външния свят са прекратени поради неотдавнашната му интензивност в обществена медия, в която той подлагаше на критика ареста на каталунския водач Карлес Пучдемон.

Според Франс прес реакцията на Кито идва след серия от туитове, поствани в понеделник вечерта от Асандж. В тях той подлага на критика това, че експулсирането на съветски дипломати от западни страни като реакция на " аферата Скрипал ", става 12 часа след един от най-тежките пожари в постсъветската история на Русия, този в комерсиалния център в Кемерово в Сибир.

Четиридесет и шест годишният астралиец откри леговище в посолството на Екдавор, с цел да избегне екстрадицията към Швеция, където бе търсен за обвинявания за обезчестяване и полово посягане, които той отхвърля. Той се опасява, че в случай че бъде задържан там, ще бъде екстрадиран и съден в Съединени американски щати за публикуването през 2010 година на военни и дипломатически секретни документи.

Бившият президент на Еквадор Рафаел Кореа хвалеше работата на Асандж, само че актуалният президент Морено назовава Асандж " хакер " и желае от него да не се бърка в политиката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР