Правителството трябва да бъде в постоянен режим на вот на

...
Правителството трябва да бъде в постоянен режим на вот на
Коментари Харесай

Крум Зарков: Кабинетът трябва да си тръгне възможно най-скоро

Правителството би трябвало да бъде в непрекъснат режим на избор на съмнение. Това разяснява в " Панорама " депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

Социалистът изясни, че народните представители от левицата ще се записват за кворум в пленарна зала единствено, когато се извършват условията им, само че няма да го създадат, с цел да се подвигат налози.
Крум Зарков, Българска социалистическа партия: Очевидно е, че обединението е влезнала в циничен кръг, от който мъчно ще излезе. Да, ние имаме интерес просто да седим и да ги гледаме, само че нямаме време за губене, процесите са прекомерно дълбоки и те ще се задълбочават. Този кабинет би трябвало да си тръгне допустимо най-скоро.
Граничи с цинизъм 80% от популацията да работи под междинната работна заплата, безапелационен е Зарков.

Според него, протестиращите, които желаят промяна на системата, желаят промяна на същинската система, не на фасадната. Затова въпросът е за честността и честността в политиката, добави социалистът.

Вижте целия диалог във видеото!
 ​От Българска социалистическа партия още веднъж внасят предложение за понижение на депутатските заплати ​От Българска социалистическа партия още веднъж внасят предложение за понижение на депутатските заплати
От Българска социалистическа партия още веднъж внасят предложение - депутатските заплати и тези на политическия хайлайф - президент, министър председател, министри, омбудсман, съдии - да се понижат...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР