Правителството си върши работата, оставката на вицепремиера Валери Симеонов не

...
Правителството си върши работата, оставката на вицепремиера Валери Симеонов не
Коментари Харесай

Каракачанов: Не подкрепям оставката на Симеонов

Правителството си прави работата, оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е решение. Една оставка сега значи да съборим държавното управление. Не поддържам неговата оставка. Това сподели вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов след съдружния съвет на " Обединени патриоти ".


„ Изразих моето мнение пред господин Симеонов. Той дълго и нашироко изясни какво е желал да каже и че не е имал поради да наскърбява майките. Аз мисля, че подсказах през днешния ден на празника на тези, които бяха. Какво значи оставката на един вицепремиер – или рухване на държавното управление. Вчера бях доста впечатлен от обстоятелството, че госпожа Корнелия Нинова ме прикани аз да бъда индивидът, който да смъкна държавното управление, искайки оставката на Валери Симеонов ", разяснява той, представен от организация " Фокус ".

По думите му, в случай че се изгони НФСБ от ръководството, би трябвало да се разчита на Марешки.

„ За мен това не е опция. От тази позиция показах моето мнение, че господин Симеонов малко по-внимателно би трябвало да сортира думите, с които се показва. Аз персонално не бих употребявал сходни думи. Искам да кажа и нещо друго. За мен това не е решение. Много по-важно е, че държавното управление си прави работата. Ние приказваме за майките на деца с увреждания, само че бюджетът от 270 млн. лева за хората с увреждания се усилва с 60 %. Правителството си е свършило работата и продължава да я прави “, добави Каракачанов.
 Патриотите се събраха на съдружен съвет, Волен Сидеров не участва Патриотите се събраха на съдружен съвет, Волен Сидеров не участва
Обединените патриоти вземат решение на съдружен съвет желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов, за която упорстват майките на деца с увреждания. С...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР