Правителството ще приеме спешни мерки в размер на 350 милиона

...
Правителството ще приеме спешни мерки в размер на 350 милиона
Коментари Харесай

Гръцкото правителство приема спешни мерки в подкрепа на по-бедните домакинства преди празниците

Правителството ще одобри незабавни ограничения в размер на 350 милиона евро в поддръжка на по-бедните семейства и жители през декември, сподели министър председателят Кириакос Мицотакис, оповестява електронното издание на в. Kathimerini.

„ Това ще включва обществена помощ за нуждаещите се семейства и тези, които имат право на детски надбавки, 250 евро финансова помощ за хора с увреждания, поддръжка за тези, които получават най-малък обезпечен приход и спомагателни 150 евро за пенсионери с ниски приходи ”, добави още Мицотакис.

Говорейки пред радиостанция Skai, той разиска и тапите в Атина, където сподели, че „ няма лесни отговори “. Освен дълготрайни решения, като новата линия на метрото, той сподели, че вероятните краткосрочни решения са прецизно съблюдаване на автобусните ленти и поощряване на колоезденето.

Мицотакис също по този начин приказва за решението за инсталиране на камери в центъра на Атина и потреблението на AI за контролиране на светофарите, идната му среща с новоизбрания кмет на Атина Харис Дукас и дейностите, които държавното управление има намерение да предприеме в отговор на високите цени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР