Правителството ще падне, ако е сигурно, че пак ще го

...
Правителството ще падне, ако е сигурно, че пак ще го
Коментари Харесай

Иван Нейков: Правителството ще падне, ако е сигурно, че пак ще го изберат

Правителството ще падне, в случай че е несъмнено, че отново ще го изберат. В такива обстановки се подава предварително оставка. Зависи какво демонстрира социологията. Това разгласи пред Нова тв някогашният обществен министър Иван Нейков.

" Недоволството, което виждам, е митинг на несбъдналата се междинна класа. Млади хора виждаме. Това ми прави впечатлени. Недоволството е обществено. Младите в България просто си знаят цената и не са съгласни с това, което виждат ", сподели Нейков.

Според него държавното управление е научило хората, че работи под напън.

" Когато се вдигнат хората, нормално се намира решение. Има изгубен разговор. Не се схваща какво става. Примерно, от 2600 на 3000 лв. подвигаме осигурителния предел. Става въпрос за 50 лв. разлика в осигуровките. Хората не го схванаха, само че сумите ги стреснаха... Просто не се изяснява по този начин. Първо ги стреснаха, а по-късно, когато схванаха за грешката си, ръководещите почнаха да изясняват. Не е вярно това ", добави той.

Според него опозицията ще яхне митингите, само че му прави усещане това, че съперниците на кабинета не разясняват настояванията на недоволните.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР