Правителството ще отдели 100 млн. за заплати за служителите в

...
Правителството ще отдели 100 млн. за заплати за служителите в
Коментари Харесай

Борисов: Момчетата от МВР са важни за държавата

Правителството ще отдели 100 млн. за заплати за чиновниците в Министерство на вътрешните работи, само че против резултати.

Това акцентира министър-председателят Бойко Борисов през днешния ден по време на срещата си с представители на седемте синдикални организации към Министерство на вътрешните работи, на която участва професионалното и политическото ръководство на ведомството. Премиерът посочи, че сумата е за интервала от 1 януари до 31 декември, оповестиха от Дондуков 1. Борисов добави, че при добра събираемост през актуалната година, има опция за увеличаване на полицейските заплати с 10% от 2019 година.

„ Изборите като дойдат политическите партии вършат стратегии и излизат с обещания и цели. Нашите цели са били образованието, инфраструктурата, опазването на здравето, никой от нас не е обещал да подвига полицейски заплати, в това време света става неприятен и още по-лош ще става “, заяви Борисов и добави, че обществото чака резултати и повишение на доверието в Министерство на вътрешните работи.

„ В края на краищата тези момчета са ни значими за страната, те самите би трябвало да са стимулирани, да разбират това, което прави един служител на реда, се гледа под лупа от обществото “, сподели още министър-председателят. 
Той разясни и че няма нищо срещу митинга на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, като моли средствата, които сега в допълнение ще се дават за заплати на чиновниците, да не се преглеждат като тласък за прекратяването му
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР