Правителството ще остане на власт, вотът няма да успее, това

...
Правителството ще остане на власт, вотът няма да успее, това
Коментари Харесай

Тагарев: Вотът няма да успее, гарантирано!

Правителството ще остане на власт, вотът няма да успее, това е обезпечено, съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев пред български публицисти в Брюксел, където взе участие в съвещание на Съвета на Европейски Съюз.

Ще ни бъде дадена опция още веднъж да обясняваме отбранителната политика на страната. Започва да ме тормози, че доста време отива за разискване на едни и същи въпроси, и като предписание огромната част от тези, които задават въпросите, не се интересуват от отговора, а търсят да създадат някакви пропагандни внушения. Това към този момент стартира да става досадно, заключи Тагарев във връзка импортирания от Българска социалистическа партия и подсилен от Има Такъв Народ и " Възраждане " втори от встъпването в мандат на кабинета " Денков " избор на съмнение, който е за защитата и националната сигурност.

На срещата в Брюксел през днешния ден са били обсъждани стъпки по какъв начин да се форсира и увеличи производството на муниции за Украйна и за попълване на запасите на страните от Европейски Съюз, разясни Тагарев. България е голям производител на муниции по отношение на съотношението на популацията и стопанската система, а " по всичко наподобява, че войната в Украйна ще продължи още, ще има потребност от допълнение на военните хранилища на страните от Европейски Съюз, тъй че поръчки към нашата промишленост ще има ", разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР