Правителството ще обсъди отчета за изпълнението на държавния бюджет на

...
Правителството ще обсъди отчета за изпълнението на държавния бюджет на
Коментари Харесай

Вижте какви решения ще взима правителството днес

Правителството ще разиска доклада за осъществяването на държавния бюджет на България за 2018 година и отчета към него, годишния отчет и доклад за активността на Държавния фонд за гарантиране резистентност на държавната пенсионна система за 2018 година и годишния доклад за положението на държавния дълг за 2018 година Това планува дневният ред на днешното държавно съвещание.

Кабинетът ще прегледа план на решение за приемане на лист на специалностите, за които в обособените администрации съществува дефицит на специалисти, и за които могат да се дават стипендии през 2020 година Министрите ще обсъдят план на решение за изменение на решение № 172 на Министерския съвет от 2019 година за одобрение на национални стратегии за развиване на образованието. В дневния ред е планувана и точка за приемане на доклад за осъществяването на дейностите от Плана за осъществяване на Стратегията за противопоставяне на радикализацията и тероризма (2015-2020 г.) през 2018 година и на План за осъществяване на Стратегията за противопоставяне на радикализацията и тероризма (2015-2020 г.) през 2019 година

Министрите ще обсъдят спомагателни разноски по бюджета на Министерството на финансите за 2019 година В дневния ред е планувано и разискване на спомагателен трансфер по бюджета на Държавното публично обезпечаване за 2019 година, както и по бюджетите на общините за 2019 година за финансово обезпечаване на действия по национални стратегии за развиване на образованието.

Министрите ще обсъдят и план на решение за одобрение на план на Спогодба за въздушен превоз сред държавното управление на Република България и държавното управление на Република Казахстан. В днешното съвещание ще бъде разискван и планът на закон за изменение и допълнение на Закона за българското поданство, както и промени в Закона за рибарството и аквакултурите. Кабинетът ще разиска и приемане на Наредба за националния туристически указател. Правителството ще гласоподава и промени в Устройствения устав на Държавната комисия по хазарта и на нейната администрация, както и в Устройствения устав на Министерството на културата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР