Правителството ще издържи, докато има диалог, разум и докато има

...
Правителството ще издържи, докато има диалог, разум и докато има
Коментари Харесай

Мария Габриел усеща позитивна атмосфера в правителството


Правителството ще издържи, до момента в който има разговор, разсъдък и до момента в който има механизъм, по който да се взимат решенията. Tова съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел пред БНР.

Тя посочи, че още през цялото време има разговор сред изпълнителната и законодателната власт. Атмосферата в държавното управление е градивна и положителна, само че има и моменти на напрежение, изключително когато се почистват разликите, уточни Габриел. Не бива да има напрежение, което остава на назад във времето и рискува във всеки миг да има бумеранг резултат, посочи външният министър.

За Мария Габриел съобщи, че би трябвало да се работи повече върху хибридните офанзиви и ясно и в точния момент да се изяснява за какво България поддържа Украйна. В момента, в който целият свят е застанал на страната на свободата, България ще поддържа Украйна, териториалната ѝ целокупност, акцентира тя.
 55% утвърждават кабинета Денков/Габриел, сериозният миг за сглобката ще са европейските избори
55% утвърждават кабинета Денков/Габриел, сериозният миг за сглобката ще са европейските избори

Няма нито един политик с позитивен рейтинг

България приказва с Украйна за съдействие в региона на енергетиката, стопанската система и сигурността. България ще поддържа Украйна и за участието ѝ в НАТО, увери Мария Габриел.

Тя обаче дефинира като неприемливо, което буди паника и неразбиране за попадналите политици, общественици, учени и публицисти в и оповестени като врагове на украинската страна. Габриел добави, че Министерство на външните работи държи непрестанен контакт с украинския дипломат у нас.

Мария Габриел посочи, че не би трябвало да се обръща внимание на всяка една провокация от страна на Русия и съветския народен представител Пьотр Толстой.

Тя добави, че България ще продължи да поддържа европейския път на Северна Македония , само че това не значи, че страната няма да бъде и твърда. България по отношение на Северна Македония, с цел да стартират договарянията за присъединението на югозападната ни съседка в Европейски Съюз, сподели още Мария Габриел.
 Едва 35% от българите утвърждават ротационното държавно управление
Едва 35% от българите утвърждават ротационното държавно управление

Николай Денков и Мария Габриел се употребяват с 27% публично одобрение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР