Правителството се разпада, въпреки позициите на някои хора, че то

...
Правителството се разпада, въпреки позициите на някои хора, че то
Коментари Харесай

ДПС: Правителството се разпада!

Правителството се разпада, макар позициите на някои хора, че то е устойчиво, твърди депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

" За страдание държавно управление то има много неверна структура от самото си начало. Пример за това е, че имаме вицепремиер, който е осъждан за потребление на език на омразата. ГЕРБ безусловно без да е належащо включиха националистите във властта. Направиха страната податлива на външни въздействия ".

Депутатът акцентира, че ползата на Движение за права и свободи в никакъв случай няма да бъде над националния.

Анастасов отбрани позицията, че не ръководството е цел, а решаването на проблемите на България.

" Наши вицепремиери подвигат кавги с европейски страни, които би трябвало да ни оказват помощ за евроинтеграция на Балканите. В България има проблем и индикатор за това са слабите ни делегации и посланичество. Ние нямаме интерес от спорове, с която и да е от прилежащите ни страни. Демократичното общество в Турция има потребност договарянията за влизане в Европейски Съюз да продължат ".ДПС посрещна ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни с брошура, която съдържа компромати против " Обединени патриоти ".

" Книжката е по концепция на младежите в партията ни. Вътре има информация под формата на фотоси, публикации, линкове към видео клипове – материали, които са най-вече генерирани от самите националисти ", изясни депутатът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР