Правителството се разпада, не поради дълбоки и несъвместими различия, а

...
Правителството се разпада, не поради дълбоки и несъвместими различия, а
Коментари Харесай

ГЕРБ с първи коментар: Петков да иска вот на доверие и тогава да се прави на мъж

Правителството се разпада, не заради дълбоки и несъвместими разлики, а заради взаимни обвинявания в корупция и непросветеност. Тези, които пристигнаха със поръчка за нулева приемливост към корупцията, за 6 месеца доближиха до равнище нулева приемливост. Свидетел сме на жестоко тъпчене на етични правила. Това сподели ръководителят на ПГ ГЕРБ Десислава Атанасова в Народното събрание.

" Мнозина от тях приказваха за смяна, друго държание, демонстрации се вършат в пленарна зала и сред частите на четворната коалиция са език на омразата и взаимни обвинявания. Това не ни радва. Тревожи ни, тъй като сме загрижени за страната и за това, че след серия от рецесии ще настъпи и политическа. Предстои да се вземат решения и напълно от държавното управление зависи какъв ще е ходът на този развой ", добави тя пред публицисти.

Тома Биков съобщи, че на мястото на Кирил Петков ще изиска първо избор на доверие.

" На мястото на господин Петков бих изискал избор на доверие и чак тогава бих приказвал за малцинството и да се върша на мъж. Ние нямаме доверие на това държавно управление. Работата на Народното събрание е блокирана. Това държавно управление, с този мандат и личен състав, не може да продължи да работи. Ние сме носили отговорност за ръководството, когато сме били ръководещи. Няма да носим отговорност, когато сме съпротива ", сподели той. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР