Правителството разкри своя план от £200 милиона за укрепване на

...
Правителството разкри своя план от £200 милиона за укрепване на
Коментари Харесай

Почти никой зъболекар не вярва, че „планът за възстановяване“ на Тори ще разреши кризата с пациентите на NHS, сочи проучване

Правителството разкри своя проект от £200 милиона за подсилване на стоматологията на NHS в Англия предишния месец.

Въпреки това, нов анкета на Британската дентална асоциация (BDA) откри, че три четвърти (75%) от зъболекарите не имат вяра, че проектът ще усъвършенства достъпа на NHS за нови пациенти.

Повече от девет на 10 (93%) споделиха, че предложенията не са задоволително амбициозни, с цел да отговорят на мащаба на предизвикването, пред което е изправена денталната медицина на NHS.

Крис Маккан, от Healthwatch England, сподели: „ Зъболечението на NHS е в рецесия от известно време, като доста хора нямат достъп до ортодонт от NHS и нямат средства да заплащат за частни грижи.

„ Все още не сме видели публични данни за това какъв брой добре работи проектът, само че е обезпокоително да чуем, че толкоз малко зъболекари наподобява имат убеденост, че ще стане. "

Депутатите от комисията по опазване на здравето и обществени грижи ще разпитат госпожа Андреа Лийдсъм, здравен министър, по отношение на проекта за възобновяване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР