Правителството проправя пътя за политическите партии в Обединеното кралство да

...
Правителството проправя пътя за политическите партии в Обединеното кралство да
Коментари Харесай

Нов законопроект за данни е критикуван за разхлабване на правилата за директен маркетинг, изпратен до избирателите

Правителството проправя пътя за политическите партии в Обединеното кралство да „ бомбардират “ гласоподавателите с нежелани позвънявания, текстови известия и имейли преди идващите общи избори посредством промени в закони за отбрана на данните, предизвестиха критиците.

Министрите вкараха разпореждания в законопроекта за отбрана на данните и цифровата информация, които биха разрешили на държавното управление да „ раздра “ дългогодишни правила за предизборна акция, трансформирайки фона на английските избори.

Законодателството съдържа нови изключения от съществуващите защитни ограничения против „ пряк маркетинг “, когато връзките се „ правят за задачите на демократичното ангажиране “ и задачите са на 14 или повече години.

Сър Крис Брайънт, Министърът на цифровите технологии в сянка на лейбъристите сподели, че държавното управление „ се пробва да наруши разпоредбите в навечерието на изборите, с цел да могат да бомбардират гласоподавателите с позвънявания, текстови известия и персонализирани известия в обществените мед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР