Правителството прие Стратегия за корпоративна социална отговорност за периода 2019

...
Правителството прие Стратегия за корпоративна социална отговорност за периода 2019
Коментари Харесай

Приета е Стратегия за корпоративна социална отговорност 2019 - 2023 г.

Правителството одобри Стратегия за корпоративна обществена отговорност за интервала 2019 - 2023 година Сред задачите на документа са да насърчи устойчивото използване на транспарантни, обществено виновни управнически и бизнес практики, както и да подтиква развиването на политика на обществено отговорно ръководство на предприятията с държавно и общинско присъединяване и в структурите на обществената администрация, оповестиха от държавната пресслужба.

Стратегията се основава на доброволния темперамент на корпоративната обществена отговорност, разбирана като ангажимент от страна на управлението на фирмите, обществените структури и гражданските организации. Документът адресира политическата ангажираност на държавното управление за възстановяване качеството на живот на популацията посредством транспарантни, обществено виновни бизнес практики.

Изпълнението на тактиката ще се координира и с ограничения от други стратегически документи в региона на развиване на човешките запаси, заетостта, демографската политика, запазване на околната среда, образованието и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР