Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от

...
Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Оставка на кабинета няма да ни реши проблемите

Правителството показва нови социално-икономически ограничения за подкрепяне на засегнатите от коронакризата. Заговори се за спомагателни 2 милиарда лв. за нов пакет от обществените ограничения.

,,Не е постъпила публична информация за разпределението на тези средства. Не е редно да разясняваме нещо, което още не е реалност, дано да приключат договарянията. Най-важното нещо е да имаме постоянен, а не мъгляв от страсти разум. Ресурсът би трябвало да отиде на вярното място в подобаващото време ", съобщи депутатът ГЕРБ и член на Комисията по труда, обществената и демографската политика Николай Сираков пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че пандемията в здравословен аспект не нанася кой знае какви вреди.

,,Доказано е към този момент, че другите грипове са доста по-страшни от този, заразността и смъртността несъмнено са по-големи'', означи той.

Избрахме си пътя на страданието, приказвам за целия свят. Цялата пандемия отключи тези промени, които би трябвало да се създадат в обществото. Във всяка страна го има недоволството на обществото, уточни Сираков и добави, че хората би трябвало да бъдат оставени да излеят насъбраната през годините страст, след което да се намерят верните решения за техните потребности.

Тома Биков: Ако Борисов си подаде оставката - доста хора ще съжаляват по-късно

Оставка на държавното управление не взема решение казуса. Хората ги разбирам и всички ние имаме едни и същи претенции - правова и постоянна страна, растящи приходи, нов метод на живот. Като че ли не успяхме да видим, че обществото мина в нов стадий от своето развиване. Имаме цяло потомство, което е израснало с ръководството на ГЕРБ, изясни националният представител от ГЕРБ.

Сираков акцентира още, че бъдещето на Бойко Борисов в ГЕРБ е негово персонално решение и партията би приела ролята, която той самичък избере.

Имаме огромен пропуск - нетърпението да останем по-дълго време в съпротива. И да можем да поправяме своите политики, с цел да отговорят на потребностите на обществото. Всичко, което се случва сега, е един извънредно възстановителен развой за самата партия, разяснява националният представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР