Правителството, предложено от Мария Габриел ще получи подкрепата на ДПС,

...
Правителството, предложено от Мария Габриел ще получи подкрепата на ДПС,
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС подкрепя предложеното правителство

Правителството, препоръчано от Мария Габриел ще получи поддръжката на Движение за права и свободи, разгласи ръководителят на придвижването Делян Пеевски.

Бойко Борисов, като водач на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и конструкция на държавно управление на ротацията. Те постъпиха отговорно към хората и към страната,  като я избавят от безвремието на служебните държавни управления и политическата рецесия, на каквито бяхме очевидци в последните три години и които в никакъв случай повече не би трябвало да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния, добави водачът на Движение за права и свободи.

 Той изяснява, че придвижването ще поддържа кабинета " Габриел ", тъй като по думите му е значимо да продължи работата за хората.

" Ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители.В Народното събрание в този момент би трябвало да продължи  постигнатото с измененията в Конституцията, с промени в законите, с цел да има действителна правосъдна промяна и борба с корупцията. Хората и страната имат потребност от непоклатимост и сигурност, които ние като водачи на партиите си им изискуем и Движение за права и свободи няма да отстъпи от тази своя отговорност ", приключва Делян Пеевски.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР