Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и

...
Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и
Коментари Харесай

Радев съобщи дали ще има пълен локдаун

Правителството прави всичко допустимо да овладее рецесията с Covid-19 и да обезпечи продуктивност на всички здравни заведения, без да се затваря страната, съобщи президентът Румен Радев при визитата си в Добрич.

Според него всички ограничения за подкрепяне на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при изискванията, които са му дадени или да затвори и да получава финансова поддръжка, добави Радев. 

В поддръжка на служебното държавно управление и ограниченията, които се вземат за справяне с рецесията към разпространяването на Covid-19 се разгласи президентът Румен Радев при визитата си в Добрич. 

" Както знаете, държавното управление прави всичко допустимо да овладее рецесията, да обезпечи продуктивност на всички лечебни заведения - тъй че, ние да преминем през това тестване без да затваряме страната, без да лишаваме българите от обществен и културен живот и опция да упражняват своята специалност и да имат приходи, без да разсипваме бизнеса ",,каза още Радев, написа bnr.bg.

По думите му нападките от страна на някогашния министър-председател са демонстрация на гузната нервност на политика, който унищожи българското опазване на здравето. 

" Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да построи национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР