Правителството отпуска 5 млн. лв., за да се запасим с

...
Правителството отпуска 5 млн. лв., за да се запасим с
Коментари Харесай

Отпускат 5 млн. лв. за закупуване на Ремдесивир

" Правителството отпуска 5 млн. лева, с цел да се запасим с лекарството " Ремдесивир ". Решението ще бъде взето на утрешното съвещание на кабинета ". Това разгласи министър председателят Бойко Борисов в Козлодуй.
„ Вчера с Ангелов говорихме да отпуснем още 5 млн. лева за това лекарство, което споделят, че оказва помощ. Не лекува, само че най-вече оказва помощ. То излекува Тръмп. Ще купим, с цел да са цялостни складовете ”, разясни още Борисов.
 От през днешния ден инфектираните с COVID-19 сърби ще се лекуват с Ремдесивир От през днешния ден инфектираните с COVID-19 сърби ще се лекуват с " Ремдесивир "
От през днешния ден лекарството „ Ремдесивир “, което се потвърди като ефикасен способ в битката против новия ковид, ще бъде налично...
Припомняме, че лекарството " Ремдесивир " съкратява с пет дни възобновяване от, спрямо плацебо, и понижава при някои пациенти риска от гибел.
Reuters написа, че при пациентите на О2 при започване на лекуването с " Ремдесивир ", лекарството на Gilead Sciences редуцира възобновяване със седем дни, спрямо плацебо. Знаете, с " Ремдесивир " беше лекуван и президентът Доналд Тръмп. Лекарството получи позволение за потребление в незабавен порядък в Съединени американски щати на 1 май.
Темата продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР