Правителството одобри отчуждаването на имоти - частна собственост за изграждане

...
Правителството одобри отчуждаването на имоти - частна собственост за изграждане
Коментари Харесай

Обезщетяват собственици на имоти

Правителството утвърди отчуждаването на парцели - частна благосъстоятелност за създаване на пътен подлез, част от рехабилитацията на жп сектор Пловдив - Бургас. Те попадат в землищата на селата Калитиново и Хрищени, община Стара Загора.

Средствата за обезщетяване на притежателите, респективно правоимащите лица на засегнатите парцели - частна благосъстоятелност, са за сметка на Национална компания " Железопътна инфраструктура ". Решението може да се апелира пред административния съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтересуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс. Съобщаването би трябвало да се извърши от Национална компания " Железопътна инфраструктура ".

С друго разпореждане на Национална компания " Железопътна инфраструктура " се дава правото на ръководство на два парцела, находящи се в област Пазарджик, община Белово, село Момина клисура и с. Сестримо. Имотите се дават безплатно за построяването на народен обект " Модернизация на железопътната линия София - Пловдив: жп сектори София - Елин Пелин и Елин Пелин - Септември ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР