Правителството обяви имот - публична държавна собственост, намиращ се на

...
Правителството обяви имот - публична държавна собственост, намиращ се на
Коментари Харесай

Промениха статута на два апетитни имота в София

Правителството разгласи парцел - обществена държавна благосъстоятелност, намиращ се на четвъртия етаж в постройка №1 на ул. „ Цар Симеон I “ № 26 в гр. Варна, за частна държавна благосъстоятелност и го даде за ръководство на регионалния шеф на Варна. Имотът съставлява независим обект с повърхност 290,81 кв. м и е с отпаднала нужда за Агенцията за държавна финансова ревизия.

Правителството утвърди също по този начин два парцела - частна държавна благосъстоятелност, находящи се в гр. София, регион „ Красна поляна “, да бъдат импортирани като непарична вноска в капитала на „ Национална Компания Индустриални Зони " ЕАД. Имотите съставляват незастроени и застроени терени с обща повърхност от 227 162 кв. м. Подходящото им местоположение, положителни транспортни връзки и съществуване на квалифицирана работна ръка, ги прави подобаващи за осъществяване на капиталови планове. На министъра на стопанската система е предоставено да реализира дейностите по увеличението на капитала на „ Национална Компания Индустриални Зони " ЕАД с правото на благосъстоятелност върху недвижимите парцели.

Съгласно друго държавно решение се учредява безплатно право на прилагане върху парцел - частна държавна благосъстоятелност, на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Св. Пантелеймон “ - Ямбол “ АД. Имотът на ул. „ Панайот Хитов “ № 30 в Ямбол е част от партер на административна постройка и включва шест пространства. За период от 10 години ще бъде употребен за болничен списък, отделяне на изборна секция при осъществяване на локални и парламентарни избори, за реализиране на синдикална активност от структурите на равнище лечебно заведение, както и за „ Здравно-консултативен център “ по контракт с Министерството на здравеопазването по отношение на „ Национална стратегия за възстановяване на детското и майчино здраве 2014 - 2020 “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР