Правителството не иска да скрие никаква информация за ЧЕЗ. Това

...
Правителството не иска да скрие никаква информация за ЧЕЗ. Това
Коментари Харесай

Бъчварова: Правителството не иска да скрие никаква информация за ЧЕЗ

Правителството не желае да скрие никаква информация за ЧЕЗ. Това сподели пред БТВ Румяна Бъчварова, шеф на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. По думите ѝ образуваната през вчерашния ден анкетна комисия в Народното събрание е гаранция за това.

Когато не може да се реализира единодушие или положително решение, се търси политизиране на тази история, разяснява Бъчварова. Надявам се с даването на информацията, която имаме при нас, тази опция да бъде спряна, добави тя.

„ Няма да разясня връзките в обединението на Патриотите, това е все едно да коментирате проблемите в едно семейство ”, означи шефът на политическия кабинет на Борисов.

„ Обединените патриоти ” като съдружен сътрудник следват и поддържат записаното в програмата на държавното управление. Независимо от проблемите вътре в дребната коалиция, в огромната коалиция няма проблеми, държавното управление работи добре и болшинството се показва добре в Народното събрание, посочи Бъчварова.

Според нея по този начин, както направено държавното управление сега, самата коалиция и разпределението на ресорите, е реализиран баланс, който до този миг работи добре.

„ Политическият подтекст на изказването на съветския патриарх е нещо, което би могло да бъде коментирано. Всяка една страна има право да празнува годишнини и празници, изключително националния, по метода, по който ги схваща. Поуките или назидателният звук не са допустими в подобен празничен ден ”, уточни Бъчварова.

Валери Симеонов има извънредно нападателна форма на изложение, добави тя, като означи, че изказванията на Симеонов не са позиция на държавното управление.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР