Правителството не е развалено, аз просто съм изтеглил министрите на

...
Правителството не е развалено, аз просто съм изтеглил министрите на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Правителството не е развалено, аз просто изтеглих министрите на ИТН


Правителството не е развалено, аз просто съм изтеглил министрите на " ИТН ", това не е повреждане на държавното управление ", съобщи водачът на " ИТН " Слави Трифонов в изявление онлайн за " Дарик “ радио.

" Аз споделих, че изтегля министрите от държавното управление и те не вземат участие това дали ще има държавно управление оттук насетне е към този момент въпрос на конституция, решения и по този начин нататък ", означи Слави Трифонов.

Той напомни, че за отдръпването на министрите на Има Такъв Народ е показал две аргументи. " Основната е, че във връзка с Македония се води двойна политика – една от Министерството на външните работи, за която отговорност носи Има Такъв Народ, а другата е чисто финансова. Доколкото съм осведомен от министрите, които вземат участие с главно отношение към финансите, това са министърът на енергетиката и министърът на районното развиване, страната е много зле финансово ", съобщи Трифонов.

" Тези хора не стават за това да се занимават с власт. Тези хора не стават за това да се занимават с ръководство на страна. Не ги знам преди с какво се занимава и какво са управлявали, само че те би трябвало да стоят съгласно мен надалеч от властта, оптимално надалеч оптимално дълго време ", безапелационен беше водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР