Правителството не е изваждало като приоритет темата за клас "Прослужено

...
Правителството не е изваждало като приоритет темата за клас "Прослужено
Коментари Харесай

Правителството ще помирява работодатели и синдикати по темата клас "Прослужено време"

Правителството не е изваждало като приоритет тематиката за клас "Прослужено време ".

Това сподели на конференция в Министерски съвет министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила след среща с работодателските организации при премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. "Нападките и обидите пред камерите не са добър метод да се прави обществен разговор. Днес отправихме апел към работодателите, същото ще създадем и към синдикатите, да се съблюдава положителния звук и да водим разговор в тристранния съвет. Там е мястото за диалози. Ясно е, че работодатели и синдикати няма в никакъв случай да се схванат по някои тематики, само че положителния звук би трябвало да се съблюдава ", безапелационен беше Горанов.

"Само посредством разговор можем да откриваме разликите и да решаваме проблемите. Премиерът показа, че не му харесва този звук от последните дни. Това сме го споделили и на работодатели, и на синдикати. Само посредством тристранен разговор ще можем да вървим напред ", повтори министърът.

"Темата за клас "Прослужено време " не стои на дневен ред през днешния ден. Тя е импортирана от работодателските организациии и ще се дискутира по нея, само че не можем да подсигуряваме, че ще бъде взето неотложно решение. Най-вероятно НСТС ще се организира при започване на септември, тъй като всички излизаме в заслушен годишен отпуск ", разкри Горанов.

"Разговорите се водят в тристранния съвет, а не в малките екрани. Не може да се насочат закани и ултиматуми. Единственото вярно решение е да се водят диалози в НСТС ", разгласи от страна на работодателите Васил Велев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР