Правителството направи най-адекватното нещо – да входира териториалните планове за

...
Правителството направи най-адекватното нещо – да входира териториалните планове за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Премиерът показа лидерство

" Правителството направи най-адекватното нещо – да входира териториалните проекти за обективен преход на 30 септември и по едно и също време с това да стартираме детайлните договаряния по какъв начин да бъдат модифицирани, тъй че да работят най-добре за енергийния бранш на България ", съобщи съпредседателят на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков.

Той разяснява траялата над седем часа среща сред премиера Николай Денков, министри и депутати с представители на протестиращите миньори и енергетици.

След диалозите министър председателят Денков разгласи, че е било подписано съглашение с участници в срещата.

" Териториалният проект, както е входиран, имаме три месеца да се добавя, моделира, по някакъв метод да се направи по този начин, че да бъде съответен и за българската енергетика, и за Брюксел. Реално, това, което се случи, е, че не се изпуснаха огромните средства с внасянето му на 30 септември, само че се отвори разговорът. И още през днешния ден, с решенията, които се взеха, той ще стартира да се добавя ", добави той.

" Днес се появи, че държавното управление може да договаря със обществените сътрудници по метод, по който да се реализира резултат. Премиерът Денков в действителност сподели водачество и ние, като политически партии, го подкрепихме ", безапелационен бе Кирил Петков.
ТЕМА преди 3 часа (обновена) 1398 преди 11 часа 626 преди 12 часа 1155
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР