Правителството на Япония призна, че е манипулирало снимка на новия

...
Правителството на Япония призна, че е манипулирало снимка на новия
Коментари Харесай

След вълна от подигравки: Правителството на Япония призна, че е манипулирало ​​снимка на новия кабинет

Правителството на Япония призна, че е манипулирало фотография на новия министерски съвет, с цел да поправя облеклото на членовете му и те да наподобяват по-малко небрежни. Това се случи след вълна от насмешки в обществените мрежи, че фрагментът е бил редактиран. 

Снимки, направени от локални медии, демонстрират новия министър председател Шигеру Ишиба и неговия министър на защитата Ген Накатани с дребни петна от бяла риза, показващи се под костюмите им. 

Въпреки това, на формалната фотография, оповестена от пресцентъра на Ишиба, тези недостатъци мистериозно изчезнаха, само че не задоволително бързо, с цел да се постави завършек на вълната от подигравка в обществените медии по отношение на " небрежното държавно управление ". " Това е по-неприятно от групова фотография на пенсионерски клуб по време на екскурзия до горещите извори. Абсолютно неудобно е ", написа един консуматор в обществената мрежа X. 

歴代の内閣と比較しても石破内閣のだらしなさが際立ってますな。特に最前列右端が酷い。
政治家たるもの写真写りも大事。
— 三郎️加工絵師 (@kakoeshi)

" В съпоставяне с предходните кабинети небрежността на този на Ишиба се откроява ясно. Човекът най-вдясно на първия ред наподобява изключително зле. Като политик е значимо да изглеждаш добре на фотоси ", написа различен консуматор.

Така след отправени голям брой онлайн забележки, представител на държавното управление в понеделник сподели, че е " направена дребна редакция " на изображението.

石破内閣の発足です。
— 石破茂 (@shigeruishiba)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР