Правителството на Япония е ударен от нов проблем, с който

...
Правителството на Япония е ударен от нов проблем, с който
Коментари Харесай

Нестандартна кампания: Япония приканва младите да пият повече в опит да стимулира икономиката си - Живот

Правителството на Япония е ударен от нов проблем, с който би трябвало да се оправи - младежите не пият задоволително.

От началото на пандемията питейните заведения и заведенията, предлагащи алкохол, са мощно наранени от ограниченията против COVID-19, което води до внезапен спад на продажбите, както и на приходите от налози върху алкохола в страната, споделя " New York Times ".

Затова посланието на държавното управление е ясно - " пийте! ". Властите даже афишират конкурс за намиране на нови способи за поощряване на младежите да употребяват повече алкохол. Кампанията " Саке вива! ", ръководена от Националната данъчна организация, приканва участниците да показват хрумвания за това по какъв начин да " подтикват търсенето на алкохол измежду младежите " посредством нови услуги, промоционални способи, артикули, дизайн и даже техники за продажба, употребявайки изкуствен интелект или метавселената, се споделя в формалния уеб страница на състезанието.

Стига предложенията да са написани на японски език, те могат да идват отвред. Печелившият план ще бъде комерсиализиран. Агенцията декларира, че се надява да " съживи промишлеността " посредством състезанието, чийто победител ще бъде определен на шампионат по-късно тази година. Молбата ѝ обаче се сблъсква с повече от две години дейности на държавното управление, които попречват продажбата на алкохол в заведенията за хранене и питейните заведения и други забрани за пиянство по паркове и улици.

Наскоро страната доближи нови рекордни равнища на заразяване с ковид и доста младежи се чудят за какво държавното управление в този момент им споделя, че е обикновено да се излиза на открито и да се пие.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР