Правителството на Янев започна промяната, очаквах повече от него като

...
Правителството на Янев започна промяната, очаквах повече от него като
Коментари Харесай

Румен Радев: Очаквах повече от Стефан Янев като министър на отбраната

" Правителството на Янев стартира смяната, чаках повече от него като министър на защитата ", сподели президентът Румен Радев пред публицисти.

" Стефан Янев беше сполучлив министър-председател в сложни за България времена. Именно неговото държавно управление стартира смяната, сподели, че страната ни може да се ръководи по различен либерален метод. Върна вярата на хората и най-важното това държавно управление провежда почтени избори, които избори точно докараха сегашните ръководещи на власт ", сподели още Радев.

По думите му като министър на защитата е очаквал повече от Стефан Янев.

" Очаквах повече и като самодейност, и като ангажимент към проблемите на Българската войска и като работа ", сподели президентът.

" Отново вървят всевъзможни клюки за някакъв нов негов политически план с нови подставени лица. Не върша никакви политически планове с никого. Изпълнявам прецизно конституционните си отговорности в обсега на моите пълномощия ", съобщи президентът.

Румен Радев съобщи, че познава Драгомир Заков и работата му като представител на България в НАТО.

" Моето мнение за неговата работа е доста положително. Очаквам той да успее да навлезе в комплицираните проблеми и дълбоки процеси, които текат в българските въоръжени сили на терен ", сподели още той.

По думите му от Брюксел не постоянно човек може да добие действителна визия за тези процеси.

Румен Радев съобщи, че чака от министъра на защитата, без значение от името му, да отстоява българския народен интерес.

Той съобщи, че братоубийствена, срамна експанзия и война в Украйна, заслужава наказания.

" Цяла Европа и светът се сплотяват към това. Що се отнася до военно съоръжение, това е решение, напълно в пълномощията на българското държавно управление. Важно е българският парламент, в случай че има такова решение, да го утвърди ", съобщи още Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР