Правителството на Великобритания се извини днес за разпращането на около

...
Правителството на Великобритания се извини днес за разпращането на около
Коментари Харесай

Лондон се извини на граждани на ЕС, които се опита да депортира по грешка

Правителството на Англия се извини през днешния ден за разпращането на към 100 писма до жители от Европейски Съюз, че към този момент нямат право да обитават на територията на страната и в случай че не я изоставен до един месец, ще бъдат депортирани, съобщи ДПА.

Грешката закупи публичност, откакто финландката Ева Йохана Холмберг, посетител учител по история в Лондонския университет " Куийн Мери ", разгласява в обществена медия детайлности от полученото писмо.

" Вътрешното министерство желае да депортира финландска изследователка, която е омъжена за британец и заплаща налози във Англия, т.е. мен ", написа Холмберг в " Туитър ".

Говорителка на вътрешното министерство се извини на хората, получили сходни писма и сподели, че се прави следствие по какъв начин те са били разпратени по неточност.

" Влязохме по отношение на всички, които са получили тези писма, с цел да ги уведомим, че могат да ги подценен ", сподели говорителката. Тя заявява, че " правата на всички жители на Европейски Съюз, които живеят в Обединеното кралство " остават непроменени ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР