Правителството на Унгария е отговорно да информира гражданите си за

...
Правителството на Унгария е отговорно да информира гражданите си за
Коментари Харесай

Орбан захапа брюкселския елит за мигрантската подмяна на Европа

Правителството на Унгария е отговорно да осведоми жителите си за мигрантските проекти на Брюксел .

Така унгарският министър председател Виктор Орбан отговори на рецензиите по отношение на подетата от Будапеща акция против ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, осведоми " Политико ".
 Брюксел упрекна Орбан в оповестяване на тайни теории
Брюксел упрекна Орбан в оповестяване на тайни теории

Откривайки нов фронт против Брюксел няколко месеца преди европейските избори

Тази седмица унгарското държавно управление стартира финансирана от данъкоплатците акция, включваща билбордове, реклами във вестници и видеа , която е ориентирана против Юнкер и унгарско-американския милиардер Джордж Сорос. Кампанията възобнови интензивния спор в Европейската национална партия дали да се приключи участието на ръководещата партия на Орбан " Фидес " в политическата група.

Брюксел е под контрола на " промигрантско болшинство ", разгласи Орбан в изявление за публичното радио Kossuth Rádio. Той непосредствено упрекна Юнкер, че се застъпва за легализиране на миграцията в Европа.
 Меркел застана зад Юнкер в кавгата с Унгария
Меркел застана зад Юнкер в кавгата с Унгария

Евролидери отхвърлиха обвиняванията на Будапеща

Обвинявайки " брюкселския хайлайф ", който не е привикнал да бъде подложен на критика , Орбан направи съпоставяне с Хабсбургската монархия, като се обърна към слушателите, че " не е допустимо да се стартира акция, както ние бяхме в края на XIX век по времето на Франц Йосиф, и да се споделя, че всичко е в действителност прелестно, всичко е доста добре, аз съм удовлетворен от всичко, до момента в който една от най-големите стопански системи в света напуща Европейски Съюз и в това време милиони мигранти навлизат в Европейски Съюз ".

" Някой би трябвало да поеме отговорност, истината е, че отговорността лежи върху водачите на европейските институции ", продължи унгарският водач и добави, че и по време на руския интервал не е можело да се приказва за действителната обстановка.
 Унгария погна Юнкер и Сорос с нова акция
Унгария погна Юнкер и Сорос с нова акция

" Вие също имате право да знаете какво приготвя Брюксел

" Ситуацията е неприятна ", има вяра Орбан.

Според него тези, които вземат решения в Европейски Съюз, " желаят да се усили миграцията ", което по думите му значи, че Европа повече няма да принадлежи на европейците.

Брюксел " даже не спори с нас " за истинността на съответните точки в акцията, акцентира министър-председателят.

" Политико " отбелязва, че по-рано тази седмица Европейската комисия е коментирала акцията против мигрантската политика точка по точка.

Запитан за плануваната през идната седмица среща на Европейската национална партия, Орбан отговори, че " ние сме готови " да дебатираме за точките в акцията. Той не разяснява въпроса за участието на партията му в политическата група.
 Юнкер: Орбан не принадлежи към ЕНП
Юнкер: Орбан не принадлежи към ЕНП

Европейска комисия и Унгария още веднъж размeниха остри реплики
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР