Правителството на Уелс казва, че този ход допълнително ще вгради

...
Правителството на Уелс казва, че този ход допълнително ще вгради
Коментари Харесай

Уелс последва Шотландия и Англия, за да забрани пластмасите за еднократна употреба

Правителството на Уелс споделя, че този ход в допълнение ще „ вгради [нейния] отговор на изключителната обстановка в климата и природата във всичко, което [прави] “.

< p> Други продукти, обхванати от възбраната, включват чаши и контейнери за храна за у дома, направени от експандиран или пенест екструдиран полистирен, пластмасови пръчици за балони за еднократна приложимост и стъбла от памук.

Пластмасовите сламки за еднократна приложимост също са неразрешени, с въведени изключения за тези, които се нуждаят от тях, с цел да пият безвредно и без значение.

Правителството добави, че това ще бъде първата стъпка, защото наподобява изцяло да отстрани пластмасовите произведения за еднократна приложимост.

Тази последваща фаза ще докара до възбрана на пластмасови торбички за еднократна приложимост и полистиролови капаци за чаши и контейнери за храна.

Кардиф разкри като Англия първият град, подобаващ за деца

Министри от държавното управление споделят, че възбраната ще влезе в действие преди края на сегашния мандат през 2026 година

беше първата нация в Обединеното кралство да вкара сходна възбрана върху пластмасите за еднократна приложимост през юни предходната година.

Англия последва образеца на 1 октомври, като министърът на околната среда на държавното управление на Обединеното кралство сподели, че ще.

Прочетете още: < br /> Активисти споделят, че се движи като „ разтягане на моп “ при наводняване
Забраната за примки и лепилни клопки в Уелс е преди всичко в Обединеното кралство

Говорителят на Plaid Cymru за климатичните промени Делит Джуел приветства възбраната, само че споделя би трябвало да се направи повече.

„ Трябва да отидем още по-далеч и по-бързо, с цел да се отървем от пластмасовата чума, която замърсява нашите провинции, нашите морета и плажове “, сподели тя.

Правителството на Уелс сега се съветва по отношение на възбраната на мокрите кърпички, съдържащи пластмаса.

Министърът по изменението на климата Джули Джеймс сподели, че в случай че хората употребяват наново, рециклират и поправят повече, това ще „ помогне за основаването на по-зелено бъдеще за бъдещите генерации “. < /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР