Правителството на Турция ще предприеме мерки срещу лицата, които са

...
Правителството на Турция ще предприеме мерки срещу лицата, които са
Коментари Харесай

Ердоган: Ще предприемем мерки срещу мародерите в засегнатите от трусовете райони

Правителството на Турция ще предприеме ограничения против лицата, които са забъркани в мародерство и други закононарушения в окръзите, наранени от разрушителните трусове. Това съобщи в събота Реджеп Ердоган, съобщи Ройтерс. Турският президент приказва по време на посещаване в регионите на труса.

„ Ние обявихме изключително състояние. Оотсега нататък хората, които вземат участие в мародерства и отвличания, би трябвало да знаят, че ръцете на страната ще стигнат ", безапелационен е той.

Въпросът със сигурността в региона, обиден от земетресенията, попадна във фокуса на внимание, откакто австрийската войска приключи краткотрайно избавителните интервенции. По думите на представител на въоръжените сили повода е „ нарастнали усложнения в областта на сигурността “.

Ердоган сподели още, че стотици хиляди здания в Южна Турция са станали необитаеми и даде обещание управляващите да подхващат стъпки за възобновяване на разрушените градове в границите на седмици.

„ Ние планираме да изградим още веднъж стотици хиляди здания. Ще предприемем съответни стъпки в границите на няколко седмици “, уточни турският президент.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР