Правителството на Тръмп предприема действия, с които да промени облика

...
Правителството на Тръмп предприема действия, с които да промени облика
Коментари Харесай

Правителството на Тръмп се стреми да направи имиграцията по-бяла и по-богата

Правителството на Тръмп подхваща дейности, с които да промени образа на имиграцията в Америка, тъй че тя да стане по-бяла и по-богата.

Това е забележителна редакция на американската заръка, изписана на Статуята на свободата: " Дайте ми вашите изтощени, вашите небогати, вашите потиснати маси, които копнеят да дишат свободно ", изписана на Статуята на свободата, изменена на " вашите изтощени и вашите небогати, които могат да се оправят сами и няма да се трансфорат в публично задължение ".

Правителственият чиновник, предложил редакцията - и.д. шеф на Службата за поданство и имиграция на Съединени американски щати Кен Кучинели, съобщи, че думите му са преднамерено подбрани, в това число добавената от него визия, че стихотворението е писано за европейци. Той сподели в изказване, че неговата работа " има за задача да ползва закона, а не стихотворение ".

Това е още една предизвикателна стъпка в дългия поход на президента Доналд Тръмп за смяна на метода, по който Америка мисли за имигрантите. Той се надява, че този метод ще му донесе задоволително гласове за продобиване на втори мандат. С неговите дейности става още по-сигурно, че акцията през 2020 година значително ще съставлява културна борба за националната еднаквост.

Същевременно обаче той е изправен пред заплахата твърдият му метод още повече да засилва демократите, да отблъсне дамите в предградията и да докара до увеличение на новорегистрираните гласоподаватели от латиноамерикански генезис. Демократите бързо насочиха нападки, че оповестената от държавното управление в понеделник смяна в правоприлагането - да не се дават зелени карти на мнозина законни имигранти, получаващи публични помощи, е водена от блян за посяване на расова неприязън.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР