Правителството на Северна Македония се нуждае от богати и талантливи

...
Правителството на Северна Македония се нуждае от богати и талантливи
Коментари Харесай

РСМ с реклама в Нигерия за автоматично гражданство при инвестиция €200 000

Правителството на Северна Македония се нуждае от богати и надарени хора , които могат да влагат в страната и да подтикват нейната стопанска система. Да бъдеш жител обезпечава преимущества като свободно придвижване до няколко страни, в това число Шенгенското пространство , както и електронна виза за Индия, написа ".

Чуждите жители могат да аплайват за поданство посредством програмата за поданство на Северна Македония посредством вложения, като влагат от 200 000 до 400 000 евро .

Лицата, които получат това поданство, ще имат право на свободно придвижване до 125 дестинации, в това число Хонг Конг, Япония, Сингапур, Турция и Шенгенското пространство на Европа .

Подробности за програмата: Програмата може да бъде приключена в границите на два до пет месеца с минимална инвестиция от 200 000 до 400 000 евро без минимални условия за престояване или език .

Вариантите за инвестиция са:

Вариант 1: 200 000 евро на възрастен претендент за минимум две години в частен капиталов фонд, основан в сходство със законите на Република Северна Македония, с цел да има право да кандидатства за поданство

Вариант 2: 400 000 евро на пълновръстен претендент като директна инвестиция в нови уреди (с изключение на тези в хотелиерството, предопределени за заведения за хранене или пазаруване), наемащи минимум 10 души за неопределен срок за интервал от най-малко една година

Лицата, които получат това поданство, ще имат право на свободно придвижване до Хонг Конг, Япония, Сингапур, Турция и Шенгенското пространство на Европа, наред с други, както и електронна виза за Индия и достъп до общо 125 дестинации.

Гражданите също по този начин ще имат опцията да предават поданството на бъдещите си генерации, с достъп до стратегически търговски пазар и други

Необходимите документи за кандидатстване включват полицейски удостоверения, автобиография и доказателство за финансово положение.

Имайте поради, че страната има другарска просвета и удобна данъчна среда, написа нигерийската медия .

И добавя: Северна Македония е страна в Югоизточна Европа с живописни реки и планински региони. Страната има процъфтяваща стопанска система с положителни вероятности за селско стопанство и търговия и богато културно завещание .
 Снимка 553402
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР